Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Attika VISIO Room Divider Gas

Vanaf 6390,-

VISIO ROOM DIVIDER gashaarden bieden een veelzijdig vuurbeeld vanuit alle hoeken, met aanpasbare vlamhoogtes en realistische imitatiehoutblokken, terwijl de ECO MODE-functie het gasverbruik vermindert, waardoor het de blikvanger wordt in de woonruimte.

 

Maattekeningen Visio Room Divider

 

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Stel u voor: een driezijdige gashaard die niet alleen warmte brengt, maar ook een visueel hoogtepunt vormt in uw woonruimte. De VISIO ROOM DIVIDER, met zijn drie grote glasruiten, biedt een prachtig zicht vanuit alle hoeken op de rustgevende dans van de vlammen. Het vuur wordt een uitnodiging om te ontspannen, een centraal punt waaromheen de ruimte zich verzamelt.

 

Elke VISIO gashaard biedt met één druk op de knop prachtige, natuurlijk ogende vlammen. De Attika Fire app of een handige afstandsbediening maakt traploze aanpassingen van de vlamhoogte en daarmee het verwarmingsvermogen mogelijk. Met de ECO MODE-functie wordt het vuurplezier levendiger doordat de vlamhoogte met onregelmatige tussenpozen varieert, terwijl het gasverbruik tot 40% wordt verminderd.

 

Het unieke vlampatroon van VISIO GAS is het resultaat van geavanceerde vloer- en houtkacheltechnologieën. De LEDglow-functie biedt een realistische gloedimitatie die apart kan worden in- of uitgeschakeld. De gedetailleerde imitatiehoutblokken van VISIO GAS dragen bij aan een levensecht vuurbeeld, zelfs wanneer de gashaard niet brandt.

 

VISIO gashaardinbouwhaarden worden geleverd met designframes in zwart staal of RVS. Voor een naadloze overgang van onbrandbare bekledingsmaterialen naar de ruit wordt installatie zonder frame aanbevolen, wat een minimalistische uitstraling biedt.

 

De optionele antireflectiecoating op het kijkvenster voorkomt reflecties en garandeert altijd een helder zicht op de gashaard. Alle VISIO gashaarden zijn geschikt voor zowel aardgas als propaangas. Met het Simple Locking System kan het venster eenvoudig en gereedschaploos worden verwijderd voor onderhoud.

 

De VISIO ROOM DIVIDER-modellen zijn beschikbaar in breedtes van 70 cm, 90 cm en 100 cm.

 

Extra informatie

Model

Visio 70 RD, Visio 90 RD, Visio 100 RD

Specificaties

 • Vuurzicht
  Room Divider
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,6 kW - 17,2 kW
 • Merk
  Attika
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas