Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire G160/41F

Vanaf 6085,-

Met de Kalfire G haarden ontwerp je een unieke gashaard door te kiezen uit verschillende vullingen, binnenwerken, kaders en speciale features, zodat deze volledig aansluit op jouw persoonlijke stijl en de ambiance van de ruimte.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Kalfire G haarden bieden een breed scala aan mogelijkheden om een op maat gemaakte gashaard samen te stellen, zodat deze perfect past bij jouw persoonlijke smaak en de uitstraling van de ruimte waarin de haard staat opgesteld. Door te spelen met diverse elementen zoals vullingen, binnenwerken, kaders en speciale features, creëer je niet alleen een warmtebron, maar ook een esthetisch pronkstuk dat naadloos aansluit op de sfeer van je interieur.

 

VULLINGEN

Voor de haardvulling van de Kalfire G160/41F heb je verschillende opties. Je kunt kiezen voor keramische houtstammen of exclusieve houtstammen met langere stammen voor een klassieke uitstraling. Als je een eigentijdse look verkiest, zijn er witte, grijze of cryptonite steentjes beschikbaar. Deze variatie aan opties stelt je in staat om de haard aan te passen aan de gewenste sfeer en stijl van je woonruimte.

 

BINNENWERK

Het binnenwerk van de Kalfire G160/41F is een essentieel element dat niet alleen visueel impact heeft wanneer de haard brandt, maar ook als deze niet in gebruik is. Voor dit model kun je kiezen uit een vlak of design binnenwerk, of een binnenwerk van zwart keramisch glas. Deze diversiteit aan binnenwerken geeft je de mogelijkheid om de haard aan te passen aan de gewenste uitstraling van je interieur.

 

INBOUWKADERS

Inbouwkaders voegen een extra dimensie toe aan het ontwerp van de haard. Bij de Kalfire G160/41F kun je kiezen uit een 3, 7 of 10 cm diep inbouwkader met een dikte van 4 of 8 mm, waardoor je de inbouwdiepte kunt variëren en een oplossing hebt voor vrijwel elk design.

 

ONTSPIEGELD GLAS

Met ontspiegeld glas geniet je van volledig vrij zicht op het vuur. Reflecties worden tot een absoluut minimum beperkt, waardoor een echt “open-haard” gevoel ontstaat. Dit voegt een extra element van gezelligheid en authenticiteit toe aan je woonruimte.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  10,4 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas