Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire G90/44S

Vanaf 5458,-

Kalfire G driezijdige haarden bieden een uitgebreide selectie van vullingen en binnenwerken, waarmee je een gashaard kunt creëren die perfect aansluit op jouw persoonlijke smaak en de esthetiek van de ruimte.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Met de Kalfire G90/44S driezijdige haard heb je de mogelijkheid om een gashaard op maat samen te stellen die niet alleen voldoet aan jouw persoonlijke voorkeuren, maar ook naadloos past bij de uitstraling van de ruimte waarin deze wordt geplaatst.

 

VULLINGEN

Voor de haardvulling van de Kalfire G90/44S kun je kiezen uit diverse opties. Ga voor een klassieke uitstraling met keramische houtstammen of kies voor exclusieve houtstammen met langere stammen voor een authentiekere look. Wil je een modernere touch? Dan zijn er ook mogelijkheden zoals witte, grijze of cryptonite steentjes. Met deze verschillende vullingen kun je de haard aanpassen aan jouw persoonlijke stijl en de gewenste sfeer in de ruimte.

 

BINNENWERK

Het binnenwerk van de Kalfire G90/44S speelt een cruciale rol in de visuele impact en sfeer, zelfs wanneer de haard niet brandt. Je hebt de keuze uit een vlak of design binnenwerk, en voor een nog eigentijdsere uitstraling is er ook een binnenwerk van zwart keramisch glas beschikbaar. Deze diversiteit aan binnenwerken biedt de flexibiliteit om de haard perfect te laten integreren in jouw gewenste interieurdesign.

 

Door te kiezen uit de verschillende vullingen en binnenwerken van de Kalfire G90/44S, kun je een unieke gashaard creëren die volledig is afgestemd op jouw persoonlijke smaak en die de perfecte aanvulling vormt op de esthetiek van de ruimte.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  8,3 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas