Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Element4 Sky Medium Front

Vanaf 6995,-

De Element4 Medium Front biedt een compact alternatief met RealFlame brander en diverse houtsetopties. Met geavanceerde bediening via de E-Save afstandsbediening en de Element4 ProControl app voor gasbesparing tot 45%.

Artikelnummer: 82161242827b-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Element4 Sky Medium Front is een uitstekend compact alternatief voor de ‘normale’ Element4 Sky Large gashaard, met vergelijkbare kwaliteiten in een kleiner formaat. Naast zijn geringere afmetingen behoudt deze variant de prachtige vlammen die de haard kenmerken, dankzij de unieke RealFlame brander die voor een indrukwekkend vlammenspel zorgt. Met de keuze tussen een standaard houtset of een donkere houtset past deze haard zich aan aan diverse interieurs.

 

De Real Flame Burner in de Element4 Sky Medium Front garandeert een uiterst realistisch vuurbeeld, vooral in combinatie met de natuurgetrouwe houtstammen die een schitterend houtvuur creƫren. Daarnaast wordt deze haard geleverd met een handige E-Save afstandsbediening, voorzien van een elektronisch ontstekings- en regelsysteem waarmee tot 40% aan gas kan worden bespaard.

 

De Element4 ProControl set biedt geavanceerde functionaliteiten voor bediening via uw smartphone of tablet. Met de bijbehorende app heeft u dezelfde controle als met de afstandsbediening, maar met extra mogelijkheden. Bovendien biedt deze haard een trio aan ECO-standen, waarmee zelfs tot 45% op het gasverbruik kan worden bespaard. Deze handige ProControl is compatibel met alle smartphones (iOS of Android) en tablets (iOS en Android).

 

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  13,7 kW
 • Merk
  Element4
 • Stijl
  Inbouw
 • Interieur
  Staal of zwart glas