Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

DRU Global 70XT BF

Vanaf 3645,-

De Global 70XT BF, met zijn elegantie, royale vuurzicht en diverse opties, biedt een moeiteloos bedienbare, moderne gashaard met een opvallend hoog rendement voor elke ruimte.

Artikelnummer: d54e99a6c037-1-2-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Global 70XT BF is een elegante en royale moderne gashaard die een verfijnde esthetiek brengt naar elke ruimte waarin het is geplaatst. Het is een opvallend middelpunt in de woonkamer, ongeacht of het huis wel of geen schoorsteen heeft. Met een prachtig vuurzicht aan de voorzijde is deze haard eenvoudig te installeren en biedt het jarenlang een comfortabele warmte en aangename sfeer.

 

De exclusieve Truflame Burner® van deze haard zorgt voor indrukwekkende hoge vlammen die een prachtige warme gloed verspreiden. Dit unieke kenmerk voegt een extra dosis charme en visuele aantrekkingskracht toe aan de ruimte waarin de haard zich bevindt. Bovendien zijn er verschillende binnenwanden beschikbaar, zoals Ceraglass, waardoor gebruikers de haard naar eigen smaak kunnen aanpassen. Ceraglass zorgt voor een fraaie reflectie van de vlammen en creëert extra diepte in de haard, waardoor de visuele impact nog verder wordt versterkt.

 

De bediening van de haard is moeiteloos dankzij de meegeleverde afstandsbediening, waardoor gebruikers gemakkelijk de vlamhoogte en warmte-output kunnen regelen. Bovendien biedt deze haard, ongeacht of er wordt gestookt op aardgas of propaan, een zeer hoog rendement, waardoor het niet alleen een prachtige toevoeging is aan het interieur, maar ook een energiezuinige keuze.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Vermogen
  5,7 kW
 • Merk
  DRU
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas