Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire G130/37S

Vanaf 5875,-

Met de Kalfire G driezijdige haarden creëer je een gashaard op maat door te kiezen uit verschillende vullingen en binnenwerken, waardoor je een haard hebt die perfect past bij jouw smaak en de uitstraling van de ruimte.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Kalfire G driezijdige haarden bieden een uitgebreide selectie van vullingen en binnenwerken, waarmee je een gepersonaliseerde gashaard kunt samenstellen die volledig is afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren en de kenmerken van de ruimte waarin de haard wordt geplaatst. Met keuzes variërend van haardvullingen tot verschillende binnenwerken, geeft Kalfire je de mogelijkheid om een haard te creëren die niet alleen warmte biedt, maar ook een stijlvolle aanvulling vormt op je interieur.

 

VULLINGEN

Voor de haardvulling van de Kalfire G130/37S heb je diverse opties. Je kunt kiezen voor keramische houtstammen of exclusieve houtstammen met langere stammen voor een klassieke uitstraling. Als je een modernere look verkiest, zijn er witte, grijze of cryptonite steentjes beschikbaar. Deze variatie aan opties geeft je de vrijheid om de haard aan te passen aan de gewenste sfeer en stijl van je woonruimte.

 

BINNENWERK

Het binnenwerk van de Kalfire G130/37S is een cruciaal element dat niet alleen visueel impact heeft wanneer de haard brandt, maar ook wanneer deze niet in gebruik is. Voor dit model kun je kiezen uit een vlak of design binnenwerk, of een binnenwerk van zwart keramisch glas. Deze diversiteit aan opties geeft je de vrijheid om de haard aan te passen aan de gewenste uitstraling van je interieur.

 

Door te spelen met de combinatie van vullingen en binnenwerken kun je een unieke haard creëren die perfect past bij jouw persoonlijke smaak en de stijl van je woonruimte. Zo wordt de Kalfire G driezijdige haard niet alleen een functioneel element maar ook een esthetisch pronkstuk in je huis.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  8,8 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas