Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire G170/37S

Vanaf 6795,-

De Kalfire G driezijdige haarden bieden een breed scala aan vullingen en binnenwerken, waardoor je een gashaard kunt samenstellen die perfect aansluit op je persoonlijke smaak en de inrichting van de ruimte.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Met de Kalfire G driezijdige haarden heb je de mogelijkheid om een unieke gashaard te creƫren die volledig is afgestemd op jouw persoonlijke voorkeur en de stijl van de ruimte waarin de haard staat. De keuze uit diverse vullingen en binnenwerken geeft je de vrijheid om een haard te ontwerpen die niet alleen warmte en sfeer brengt, maar ook naadloos integreert in de esthetiek van je woning.

 

VULLINGEN

Voor de haardvulling van de Kalfire G170/37S kun je kiezen uit keramische houtstammen of exclusieve houtstammen met langere stammen voor een authentieke uitstraling. Als je de voorkeur geeft aan een modernere look, zijn er opties zoals witte, grijze of cryptonite steentjes beschikbaar. Deze variatie aan vullingen stelt je in staat om de haard aan te passen aan jouw specifieke smaak en de gewenste uitstraling van de ruimte.

 

BINNENWERK

Het binnenwerk van de Kalfire G170/37S speelt een cruciale rol in het bepalen van de visuele en sfeerbepalende elementen, zowel wanneer de haard brandt als wanneer deze niet in gebruik is. Je hebt de keuze uit een vlak of design binnenwerk, of een binnenwerk van zwart keramisch glas. Deze diversiteit aan binnenwerken biedt de flexibiliteit om de haard aan te passen aan de gewenste stijl en uitstraling van je interieur.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  10,4 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas