Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

DRU Global 100 Triple BF

Vanaf 4460,-

De Global 100 Triple, met zijn panoramische vuurzicht, aanpasbare branderbed en hoog rendement van 94%, biedt een veelzijdige en persoonlijk instelbare gashaardervaring.

Artikelnummer: d54e99a6c037-1-2-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Global 100 Triple is een driezijdige gashaard die een ongeƫvenaarde vuurervaring biedt met zijn indrukwekkende hoog glasraam. Het brede panoramische vuurzicht wordt versterkt door het inkijkperspectief vanuit zowel de linker- als rechterzijde, gecombineerd met minimale lijsten en een royaal 42 cm hoog glasraam. Binnen deze haard is er een focus op efficiƫntie met een laag gasverbruik, wat resulteert in een opmerkelijk hoog rendement van maar liefst 94%.

 

Personaliseer jouw haardervaring Een opvallende eigenschap van Global Fires is de mogelijkheid om de gashaard volledig aan te passen naar persoonlijke voorkeuren. Het branderbed kan worden uitgerust met levensechte houtblokken voor een klassieke uitstraling. Voor een eigentijdse en strakke look biedt de keuze tussen glas antraciet of witte kiezelstenen uitkomst. Daarnaast kan de binnenbekleding afgewerkt worden met Zwart Glad voor een ingetogen look of met spiegelend Ceraglass voor extra diepte en reflectie.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Vermogen
  7,5 kW
 • Merk
  DRU
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas