Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Attika VISIO Front Gas

Vanaf 4910,-

VISIO FRONT-gashaarden bieden natuurlijk ogende vlammen, aanpasbare vlamhoogtes en realistische imitatiehoutblokken, terwijl de ECO MODE-functie het gasverbruik vermindert tot 40%, ideaal voor subtiele integratie in verschillende ruimtes.

 

Maattekeningen Visio Front

 

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

VISIO FRONT-gashaarden zijn ontworpen om subtiel in de woonruimte te passen en tegelijkertijd een sfeervolle warmte en gezelligheid te creëren. Met breedtes tot 160 cm biedt deze modelserie een indrukwekkende en prachtige gashaard waarvan u kunt genieten, perfect passend bij uw interieur.

 

Elke VISIO gashaard levert met één druk op de knop prachtig vuur met natuurlijk ogende, authentieke vlammen. Dankzij de Attika Fire app of een handige afstandsbediening kunt u eenvoudig en traploos de hoogte van de vlam, en daarmee het verwarmingsvermogen, naar wens aanpassen. De ECO MODE-functie zorgt voor levendig vuurplezier door de vlamhoogte met onregelmatige tussenpozen aan te passen, terwijl het gasverbruik tot 40% vermindert.

 

Het unieke vlampatroon van VISIO GAS ontstaat door innovatieve technologieën voor vloer- en houtkachels. De LEDglow-functie zorgt voor een realistische gloedimitatie die afzonderlijk kan worden in- of uitgeschakeld. Bijzonder opvallend zijn de gedetailleerde imitatiehoutblokken van VISIO GAS, die zo levensecht zijn dat de gashaard er overtuigend uitziet, zelfs wanneer deze niet in werking is.

 

De inbouwhaarden van VISIO GAS worden geleverd met designframes in zwart staal of roestvrij staal (RVS). Installatie zonder frame wordt aanbevolen voor een eenvoudige installatie, waardoor een bijna naadloze overgang van onbrandbare bekledingsmaterialen naar de ruit mogelijk is.

 

De optionele antireflectiecoating op het venster van de gashaard voorkomt effectief reflecties en garandeert altijd een perfect zicht op het vuur.

 

Alle VISIO gashaarden zijn geschikt voor zowel aardgas als propaangas. Dankzij het Simple Locking System kan het venster voor onderhoud eenvoudig in enkele stappen en zonder gereedschap worden verwijderd.

 

De VISIO FRONT-modellen zijn beschikbaar in breedtes van 70 cm, 90 cm, 100 cm en 160 cm. Voor alternatieve afmetingen en designs kunt u inspiratie opdoen op de productpagina’s HOEK, 3-ZIJDIG, ROOM DIVIDER of TUNNEL.

 

Extra informatie

Model

Visio 70 F, Visio 90 F, Visio 100 F, Visio 160 F

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,6 kW - 17,2 kW
 • Merk
  Attika
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas