Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Barbas Smart Bell 65-55

Vanaf 3499,-

De Smart Bell 65-55, een concentrische inzethaard met minimale inbouwdiepte van 35 cm, biedt optionele ventilatie en een hoog rendement, standaard uitgerust met Magnifire voor een prachtig vuurbeeld.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Smart Bell 65-55, een concentrische inzethaard, staat symbool voor een harmonieus samengaan van functionaliteit en esthetiek, speciaal ontworpen met renovaties in gedachten. Met een minimale inbouwdiepte van slechts 35 centimeter biedt deze haard een uitstekende oplossing voor ruimtes waar beperkte inbouwruimte beschikbaar is. Deze eigenschap maakt het een ideale keuze voor renovatieprojecten waar ruimte-optimalisatie van groot belang is.

 

Een opmerkelijk voordeel van de Smart Bell 65-55 is de mogelijkheid om deze optioneel uit te rusten met een ventilator. Deze toevoeging draagt bij aan een efficiƫntere warmteverdeling in de ruimte, waardoor de haard niet alleen een visuele toevoeging is, maar ook een functionele warmtebron wordt. Deze eigenschap benadrukt de veelzijdigheid van de haard en maakt het een aantrekkelijke keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een haard met geavanceerde functies.

 

Naast praktische voordelen biedt de Smart Bell 65-55 ook een hoog rendement en een prachtig vuurbeeld. Het betoverende vlammenspel creƫert een uitnodigende en ontspannende sfeer terwijl het fungeert als een visueel aantrekkelijk middelpunt in de ruimte. Deze combinatie van functionaliteit en esthetiek maakt de haard niet alleen een warmtebron, maar ook een verrijking voor het interieur.

 

Standaard is de Smart Bell 65-55 voorzien van Magnifire, een geavanceerde technologie die het vuurbeeld op een realistische manier weergeeft. Dit draagt bij aan een verbeterde visuele ervaring, waardoor het vuur nog levendiger en authentieker lijkt. Deze eigenschappen maken de Smart Bell 65-55 een aantrekkelijke keuze voor diegenen die een combinatie van functionaliteit en verfijning zoeken in een haard.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  4,8 kW
 • Merk
  Barbas
 • Stijl
  Inzet
 • Brandstof
  Gas