Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Bellfires Smart Bell 90-70

Vanaf 4447,-

De Smart Bell 90-70, een concentrische inzethaard met minimale inbouwdiepte van 35 cm, biedt optionele ventilatie en een hoog rendement, standaard voorzien van Premiumfire voor een prachtig vuurbeeld.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Smart Bell 90-70, een concentrische inzethaard, is een perfecte symbiose tussen innovatie en efficiƫntie, specifiek ontworpen voor renovatieprojecten. Met een minimale inbouwdiepte van slechts 35 centimeter biedt deze haard een voortreffelijke oplossing voor ruimtes waar beperkte inbouwruimte beschikbaar is. Deze eigenschap maakt het een uitstekende keuze voor renovaties waarbij het maximaliseren van de beschikbare ruimte cruciaal is.

 

Een opvallende eigenschap van de Smart Bell 90-70 is de mogelijkheid tot optionele ventilatie. Hierdoor kan de haard worden uitgerust met een ventilator die zorgt voor een verbeterde warmteverdeling in de ruimte, waardoor het niet alleen een visuele toevoeging is, maar ook een functionele warmtebron wordt. Deze veelzijdigheid benadrukt de brede toepasbaarheid van de haard voor diverse behoeften.

 

Naast praktische voordelen biedt de Smart Bell 90-70 ook een hoog rendement en een prachtig vuurbeeld. Het betoverende vlammenspel creƫert een uitnodigende en rustgevende sfeer terwijl het fungeert als een visueel aantrekkelijk middelpunt in de ruimte. Deze combinatie van functionaliteit en esthetiek maakt de haard niet alleen een warmtebron, maar ook een artistieke toevoeging aan het interieur.

 

Standaard is de Smart Bell 90-70 uitgerust met Premiumfire, een geavanceerde technologie die het vuurbeeld op een realistische en verfijnde manier weergeeft. Dit draagt bij aan een verbeterde visuele ervaring, waardoor het vuur nog levendiger en aantrekkelijker lijkt. Deze eigenschappen maken de Smart Bell 90-70 een aantrekkelijke keuze voor diegenen die zowel stijl als prestaties zoeken in een haard.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  8,0 kW
 • Merk
  Barbas
 • Stijl
  Inzet
 • Brandstof
  Gas