Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Bellfires Smart Bell 55-55

Vanaf 3379,-

Deze haard combineert ruimte-efficiëntie met visuele aantrekkelijkheid en levert een realistisch vlammenbeeld, waardoor het een perfecte keuze is voor een gezellige sfeer in verschillende interieurs.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-2 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Smart Bell 55-55, een concentrische inzethaard, is een perfecte keuze voor renovatieprojecten dankzij zijn uitstekende eigenschappen en veelzijdigheid. Met een minimale inbouwdiepte van slechts 35 cm past deze haard moeiteloos in diverse ruimtelijke opstellingen, zelfs in situaties waar beperkte ruimte beschikbaar is. Deze eigenschap maakt hem bijzonder geschikt voor bestaande constructies waarbij beperkingen in ruimte of inbouwmogelijkheden gelden.

 

De Smart Bell 55-55 biedt de mogelijkheid tot optionele ventilatoruitrusting, waardoor gebruikers controle hebben over de warmteafgifte en de circulatie van de geproduceerde warmte. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk om het comfortniveau aan te passen aan persoonlijke voorkeuren en ruimtebehoeften.

 

Met een hoog rendement en een prachtig vuurbeeld levert de Smart Bell 55-55 niet alleen een aangename warmtebron, maar ook een visueel aantrekkelijke toevoeging aan het interieur. Het biedt een combinatie van efficiënte verbranding en een indrukwekkend vlammenspel, wat bijdraagt aan een gezellige sfeer in elke ruimte waarin het wordt geïnstalleerd.

 

Standaard voorzien van Magnifire, deze haard maakt gebruik van geavanceerde technologieën om een realistisch en levendig vlammenpatroon te creëren. Dit element draagt bij aan een authentieke vuurervaring, waarbij de vlammen rustig en sfeervol dansen, wat de ambiance in de kamer versterkt en een aantrekkelijke aanblik biedt.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  4,4 kW
 • Merk
  Barbas
 • Stijl
  Inzet
 • Brandstof
  Gas