Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Barbas Gas Fire Front 70-75

Vanaf 5635,-

Met ontspiegeld glas, geïntegreerde technologie en concentrische vrijheid biedt deze haard zowel esthetische elegantie als functionele flexibiliteit voor diverse interieurs en ruimteconfiguraties.

Artikelnummer: d09bf41544a3-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Gas Fire Front 70-75, een unieke fronthaard met een opvallende esthetiek en uitgerust met de geavanceerde Premium Fire 2 technologie, belichaamt zowel stijl als functionaliteit. Dit buitengewone design biedt niet alleen een visueel aantrekkelijk aspect, maar ook superieure prestaties. Met de Premium Fire 2 technologie ben je verzekerd van een eersteklas vlammenspel en een meeslepende vuurbeleving die een warme ambiance creëren in elke ruimte.

 

Een opmerkelijk kenmerk van de Gas Fire Front 70-75 is zijn veelzijdigheid in brandstofkeuze, geschikt voor zowel aardgas als propaan. Bovendien is alle benodigde technologie in het toestel verwerkt, waardoor extra muurkastjes overbodig zijn en het strakke ontwerp behouden blijft, wat zorgt voor een esthetisch aantrekkelijke toevoeging aan het interieur.

 

De haard biedt een breed scala aan personalisatiemogelijkheden, zoals keuzes uit vier verschillende kadervarianten – Hidden door, Hidden door+, Floating frame en Floating frame+. Daarnaast zijn er opties voor houtstammen in antraciet (zwart verkoolde houtstammen) of natuurlijk gekleurde houtstammen en een keuze van achterwandontwerpen, zoals een industriële geribbelde achterwand, stalen vlakke achterwand en een zwart keramische spiegelwand.

 

Met ontspiegeld glas en de mogelijkheid om concentrische vrijheid te bieden en te profiteren van het Opti-Vent systeem, combineert de Gas Fire Front 70-75 niet alleen een elegant ontwerp met functionele kenmerken, maar biedt het ook flexibiliteit in verschillende ruimteconfiguraties. Bovendien is deze haard verkrijgbaar in diverse afmetingen, wat hem geschikt maakt voor verschillende interieurbehoeften.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  9,6 kW
 • Merk
  Barbas
 • Stijl
  Inbouw