Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Attika VISIO Tunnel Gas

Vanaf 5940,-

VISIO TUNNEL gashaarden bieden met één druk op de knop prachtig vuur en variabele vlamhoogtes, waarbij de ECO MODE-functie het gasverbruik vermindert, terwijl de gedetailleerde imitatiehoutblokken en LEDglow-functie voor realisme zorgen, beschikbaar in diverse breedtes voor verschillende ruimtes.

 

Maattekeningen Visio Tunnel

 

 

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De VISIO TUNNEL gashaarden zijn ontworpen om een totaalbeeld te bieden. Ze dienen perfect om ruimtes op een creatieve wijze te scheiden of om ze esthetisch en stijlvol te combineren met het element van vuur.

 

Elke VISIO gashaard levert met één druk op de knop prachtig vuur met natuurlijk ogende, authentieke vlammen. Dankzij de Attika Fire app of een handige afstandsbediening kunt u eenvoudig de hoogte van de vlam, en daarmee het verwarmingsvermogen, naar wens aanpassen. Met de ECO MODE-functie wordt het vuurplezier intenser doordat de vlamhoogte met onregelmatige tussenpozen varieert, terwijl het gasverbruik tot 40% wordt verminderd.

 

Het unieke vlampatroon van VISIO GAS is het resultaat van geavanceerde vloer- en houtkacheltechnologieën. De LEDglow-functie biedt een realistische gloedimitatie die afzonderlijk kan worden in- of uitgeschakeld. De gedetailleerde imitatiehoutblokken van VISIO GAS dragen bij aan een realistische weergave van een brandend vuur, zelfs wanneer de gashaard niet in werking is.

 

VISIO gashaardinbouwhaarden worden geleverd met designframes in zwart staal of RVS. Voor een naadloze overgang van onbrandbare bekledingsmaterialen naar de ruit wordt installatie zonder frame aanbevolen, wat een minimalistische uitstraling biedt.

 

De optionele antireflectiecoating op het kijkvenster voorkomt reflecties en garandeert altijd een helder zicht op de gashaard. Alle VISIO gashaarden zijn geschikt voor zowel aardgas als propaangas. Met het Simple Locking System kan het venster eenvoudig en gereedschaploos worden verwijderd voor onderhoud.

 

De VISIO TUNNEL-modellen zijn verkrijgbaar in breedtes van 70 cm, 90 cm en 100 cm.

Extra informatie

Model

Visio 70 T, Visio 90 T, Visio 100 T

Specificaties

 • Vuurzicht
  Tunnel
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,6 kW - 17,2 kW
 • Merk
  Attika
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas