Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Barbas Gas Fire Front 70-60

Vanaf 5175,-

De Gas Fire Front 70-60 is een unieke fronthaard met Premium Fire 2 technologie, geschikt voor zowel aardgas als propaan, en biedt diverse personalisatiemogelijkheden zoals kadervarianten, houtstamkleuren en achterwandopties.

Artikelnummer: d09bf41544a3-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Gas Fire Front 70-60 presenteert zich als een unieke fronthaard met een verfijnde esthetiek en is uitgerust met het geavanceerde Premium Fire 2 systeem. Dit bijzondere ontwerp biedt niet alleen een elegant uiterlijk, maar ook superieure prestaties. Met de Premium Fire 2 technologie geniet je van een eersteklas vlammenspel en een meeslepende vuurbeleving die warmte en sfeer toevoegen aan elke ruimte waarin de haard wordt geplaatst.

 

Een opvallend kenmerk van de Gas Fire Front 70-60 is zijn veelzijdigheid in brandstofkeuze, geschikt voor zowel aardgas als propaan. Bovendien is alle benodigde technologie in het toestel geĆÆntegreerd, wat resulteert in een strak ontwerp zonder de noodzaak van een extra muurkastje, wat esthetische voordelen met zich meebrengt.

 

De haard biedt een breed scala aan personalisatiemogelijkheden, zoals keuzes uit vier verschillende kadervarianten – Hidden door, Hidden door+, Floating frame en Floating frame+. Daarnaast zijn er opties voor houtstammen in antraciet (zwart verkoolde houtstammen) of natuurlijk gekleurde houtstammen en een selectie van achterwandontwerpen, zoals een industriĆ«le geribbelde achterwand, stalen vlakke achterwand en een zwart keramische spiegelwand.

 

Met ontspiegeld glas en de mogelijkheid om concentrische vrijheid te bieden en te profiteren van het Opti-Vent systeem, combineert de Gas Fire Front 70-60 niet alleen een elegant ontwerp met functionele kenmerken, maar biedt het ook flexibiliteit in verschillende ruimteconfiguraties. Bovendien is deze haard verkrijgbaar in diverse afmetingen, waardoor hij geschikt is voor uiteenlopende interieurbehoeften.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  9,6 kW
 • Merk
  Barbas
 • Stijl
  Inbouw