Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

BOLEY SPECIAL 21

Vanaf op aanvraag

Ontdek deze vrijstaande haard: een samensmelting van vakmanschap, geavanceerde technologie├źn en verfijnd ontwerp voor een multifunctioneel centrum dat warmte, stijl en veiligheid biedt.

Artikelnummer: 8d6dc35e506f-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Deze vrijstaande haard is niet zomaar een warmtebron; het is een kunstwerk dat functionaliteit, esthetiek en technologie moeiteloos combineert. Deze haard vertegenwoordigt een unieke samensmelting van stijl en innovatie, waarbij de traditionele rol van een haard wordt verheven tot een multifunctioneel centrum van de ruimte.

 

Met een volledig stalen constructie en een naadloze afwerking is deze haard een toonbeeld van vakmanschap. Elk detail is met zorg vervaardigd, waardoor de haard niet alleen warmte uitstraalt, maar ook visuele perfectie. Bovendien integreert hij naadloos een tv en biedt ruimte voor audio/video opslag, waardoor deze haard niet alleen functioneel is, maar ook een elegant entertainmentcentrum wordt.

 

Om de veiligheid te waarborgen en de esthetiek te behouden, beschikt deze haard over een slim rookgasafvoersysteem. De geavanceerde afvoer van rookgassen maakt gebruik van een doordacht ontwerp, waardoor de rookgassen op een gecontroleerde en veilige manier worden afgevoerd, zonder concessies te doen aan de uitstraling van de haard zelf.

 

Een samenspel van vakmanschap, geavanceerde technologie en verfijnd ontwerp maakt deze vrijstaande haard een essentieel element in elke ruimte. Hij biedt niet alleen warmte maar dient ook als een symbool van harmonie tussen stijl, functionaliteit en veiligheid.

Specificaties

 • Vuurzicht
  4-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Open
 • Merk
  Boley
 • Stijl
  Open