Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

BOLEY 920

Vanaf 6040,-

De Boley 920 is een vrijstaande haard die zowel op gas als op hout uitgevoerd kan worden. De strakke vormen en fijne detailering maken deze haard erg rank en licht.

Artikelnummer: bf62768ca46b Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Boley 920 vertegenwoordigt een perfecte combinatie van verfijning en veelzijdigheid in de wereld van vrijstaande haarden. Deze haard is beschikbaar in zowel gas- als houtuitvoeringen, waardoor je de flexibiliteit hebt om de brandstof te kiezen die het beste bij jouw voorkeur past.

 

Met strakke vormen en fijne details straalt de Boley 920 een lichte en elegante uitstraling uit. Het slanke ontwerp maakt het een opvallende toevoeging aan elke ruimte, terwijl de mogelijkheid om de haard in verschillende matte kleuren uit te voeren ervoor zorgt dat deze naadloos aansluit bij jouw persoonlijke stijl en interieur.

 

Of je nu binnen of buiten van de haard wilt genieten, de Boley 920 biedt niet alleen warmte en sfeer, maar ook een esthetische meerwaarde aan elke omgeving. Kies voor subtiliteit en stijl met de Boley 920 vrijstaande haard.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  open
 • Merk
  Boley
 • Stijl
  vrijstaand