Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

BOLEY SPECIAL 15

Vanaf Op aanvraag

De Boley openhaard, te bewonderen bij designlabels in Amsterdam, biedt met zijn unieke hoekopstelling waar de vlammen omheen dansen en strakke RVS binnenwerk, een combinatie van esthetiek en innovatief design voor een opvallende en eigentijdse uitstraling.

Artikelnummer: 8d6dc35e506f-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Boley openhaard, geïnstalleerd bij designlabels in Amsterdam, is een opvallende blikvanger. Strategisch geplaatst op een uitwendige hoek, biedt deze haard een uniek spektakel doordat de vlammen werkelijk de hoek om dansen. Dit bijzondere ontwerp creëert een indrukwekkende visuele ervaring, waar de vlammen de ruimte niet alleen verlichten maar ook omarmen.

 

Wat deze haard extra bijzonder maakt, is het strakke RVS (roestvrij staal) binnenwerk dat doorloopt tot aan de voorzijde van het stucwerk. Dit slimme ontwerp zorgt voor een naadloze integratie en een strakke afwerking. Het RVS vormt niet alleen een functioneel element maar draagt ook bij aan de moderne uitstraling van de haard.

 

Deze openhaard is niet alleen een warmtebron, maar ook een esthetisch hoogstandje dat de ruimte transformeert. Het innovatieve ontwerp, waarbij de vlammen de hoek omlopen en het strakke RVS binnenwerk, zorgen voor een eigentijdse en verfijnde uitstraling die zowel de functionaliteit als het design benadrukt.

Specificaties

 • Vuurzicht
  2-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Merk
  Boley
 • Stijl
  Inbouw