Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Boley Special 9

Vanaf Op aanvraag

Dit lijnvuur is realiseerbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen. Meerdere Boley branderunits zijn aan elkaar gekoppeld om deze openhaard met 8 meter breed vuur te realiseren. Een echte design eye catcher.

Artikelnummer: 4ea06fbc83cd Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Dit lijnvuur is niet zomaar een haard; het is een meesterwerk van ontwerp en techniek, dat zich aanpast aan verschillende ruimtes en voorkeuren. Meerdere Boley branderunits worden naadloos aan elkaar gekoppeld om een indrukwekkend vuur van 8 meter breed te creƫren. Een perfecte harmonie van vorm en functie, dat niet alleen warmte en sfeer brengt, maar ook een visueel spektakel vormt.

 

Deze unieke installatie is niet alleen een technisch hoogstandje, maar ook een statement van design en stijl. Met zijn indrukwekkende afmetingen en adembenemende vuurbeeld is deze haard een ware eyecatcher in elke ruimte waarin hij wordt geplaatst. Van moderne woonkamers tot elegante kantoorpanden, dit lijnvuur voegt een vleugje luxe en verfijning toe aan elke omgeving.

 

Of het nu gaat om een showroom, een luxe hotellobby of een chique restaurant, dit lijnvuur trekt ongetwijfeld de aandacht van iedereen die het ziet. Het is niet alleen een bron van warmte en gezelligheid, maar ook een kunstwerk op zich, dat de ruimte transformeert en een blijvende indruk achterlaat.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Doorkijk
 • Verbrandingssysteem
  open
 • Merk
  Boley
 • Stijl
  Inbouw