Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

BOLEY SPECIAL 13

Vanaf Op aanvraag

De Boley Special 13, een op maat gemaakte serie elektrische openhaarden met een doorkijkontwerp dat gebruikmaakt van optisch vergrotend glas, biedt veelzijdigheid en innovatie in diverse afmetingen en ontwerpen, waar functionaliteit en esthetiek samenkomen voor een unieke ruimtelijke ervaring.

Artikelnummer: 8d6dc35e506f-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Boley Special 13 is een veelzijdige serie elektrische openhaarden die verkrijgbaar zijn in diverse afmetingen en ontwerpen. Deze elektrische openhaarden vormen een staaltje vakmanschap en innovatie, waarbij twee elektrische units zijn geïntegreerd in een op maat gemaakt binnenwerk van Boley. Dit op maat gemaakte ontwerp is speciaal gecreëerd om het gewenste ontwerp te realiseren.

 

Een opvallend kenmerk van dit ontwerp is de doorkijk haard, waarbij het glas fungeert als een optische vergroting van het haardontwerp. Deze slimme ontwerpaanpak zorgt niet alleen voor een visueel aantrekkelijk element, maar creëert ook een unieke ruimtelijke ervaring. Het glas fungeert als een medium dat het vuurbeeld vergroot en een gevoel van ruimtelijkheid en diepte toevoegt aan de omgeving.

 

Het op maat gemaakte binnenwerk van Boley fungeert als een perfect canvas voor de elektrische units, waarbij functionaliteit en esthetiek samenkomen. Het resultaat is een harmonieuze integratie van technologie en design, waarbij de openhaard niet alleen een warmtebron is, maar ook een visuele en ruimtelijke verrijking voor de ruimte.

 

De Boley Special 13 serie elektrische openhaarden belichaamt veelzijdigheid en innovatie. Deze reeks biedt een uitgebreide keuze aan ontwerpen en afmetingen, waarbij elk model een samenspel is van doordacht ontwerp, vakmanschap en moderne technologie.

Specificaties

 • Vuurzicht
  4-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Merk
  Boley
 • Stijl
  Inbouw