Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

BOLEY 844T

Vanaf Op aanvraag

De Boley 844T, als de breedste variant binnen het 840T model, biedt de keuze tussen gas- en houtgestookte varianten, twee optische hoogtes en diverse materialen voor de 23cm boven het vuur, waardoor het een veelzijdige en aanpasbare doorkijk haard is die perfect kan worden afgestemd op uw voorkeuren en ruimte.

Artikelnummer: 8d6dc35e506f-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De doorkijk haard 844T van Boley is de breedste variant binnen het 840T modelassortiment. Deze opvallende openhaard biedt de flexibiliteit van zowel gas- als houtgestookte varianten, waardoor u kunt kiezen voor de brandstof die het best aansluit bij uw voorkeur.

 

Een bijzondere eigenschap van deze haard is de mogelijkheid om te selecteren uit twee optische hoogtes. Dit geeft u de vrijheid om de haard aan te passen aan uw specifieke ruimte en gewenste visuele effecten.

 

Het materiaal dat gebruikt wordt voor de 23cm boven het vuur kan naar wens worden gekozen: glas, metaal of stucwerk. Deze keuze biedt niet alleen esthetische variatie, maar kan ook de algehele uitstraling van de haard aanpassen, waardoor u de haard kunt afstemmen op uw persoonlijke smaak en interieur.

 

De Boley 844T, als de breedste variant binnen het 840T model, belichaamt functionaliteit en aanpasbaarheid, waardoor het een opvallende keuze is voor diegenen die streven naar een haard die zowel visueel aantrekkelijk als aanpasbaar is aan hun ruimte.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Tunnel
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Merk
  Boley
 • Stijl
  Inbouw