Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

BOLEY 984

Vanaf Op aanvraag

De Boley 984, verkrijgbaar in diverse afmetingen en materialen, is een modernistische designhaard met contrasterende materialen en organische vormen, waardoor het een opvallende en aanpasbare toevoeging is aan moderne interieurs.

Artikelnummer: 8d6dc35e506f-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Boley 984 is verkrijgbaar in diverse afmetingen en materialen, waardoor er een scala aan mogelijkheden is om aan te sluiten op uw voorkeuren en ruimte. Deze uitvoering kenmerkt zich door een modernistische opzet met een spel van contrasterende materialen en organische vormen, wat resulteert in een opvallende designhaard.

 

De kracht van de Boley 984 ligt in zijn veelzijdigheid. Door te spelen met verschillende afmetingen en materialen kunnen klanten hun eigen unieke samenstelling creƫren die perfect past bij hun stijl en interieur. Het samenspel van contrasterende materialen en de organische vormen biedt een eigentijdse uitstraling die perfect past in moderne interieurs.

 

Met zijn modernistische ontwerp en de mogelijkheid tot personalisatie is de Boley 984 een echte designhaard. Het biedt niet alleen warmte en sfeer, maar dient ook als een kunstzinnige toevoeging aan de ruimte, waarbij vorm en functie samenkomen in een verfijnd ontwerp.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Merk
  Boley
 • Stijl
  Vrijstaand