Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

BOLEY 840

Vanaf Op aanvraag

De buitenhaard 840 van Boley biedt veelzijdigheid doordat deze op hout en gas gestookt kan worden, terwijl ook andere inbouwhaarden zoals de 840BR en 844 geschikt zijn voor buiteninstallatie, waardoor een breed scala aan opties beschikbaar is om uw buitenruimte te voorzien van de gewenste haardwarmte en -sfeer.

Artikelnummer: 8d6dc35e506f-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De buitenhaard 840 van Boley biedt flexibiliteit doordat deze zowel op hout als op gas gestookt kan worden. Deze veelzijdige optie maakt het mogelijk om te genieten van het buitenleven met een warm en sfeervol vuur, aangepast aan uw voorkeur voor brandstof.

 

Naast de buitenhaard 840 zijn er andere inbouwhaarden van Boley die eveneens geschikt zijn voor gebruik als buitenhaard. Voorbeelden hiervan zijn de inbouwhaarden 840BR en de 844. Deze inbouwhaarden, oorspronkelijk ontworpen voor binnen, kunnen worden aangepast voor buiteninstallatie, waardoor u de vrijheid heeft om het juiste haardmodel te kiezen dat perfect aansluit bij uw buitenomgeving.

 

Boley biedt daarmee een scala aan mogelijkheden voor buitenhaarden, waarbij diverse modellen en functionaliteiten beschikbaar zijn om uw buitenruimte te verrijken met de warmte en sfeer van een haard, aangepast aan uw specifieke voorkeuren.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Merk
  Boley
 • Stijl
  Inbouw