Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

BOLEY 74

Vanaf Op aanvraag

De veelzijdige Boley 74, beschikbaar als hout- en gashaard, valt op door zijn subtiel design, diverse glas- en natuursteenopties voor de sokkel, en een aanpasbare stalen mantel, waardoor het een visueel aantrekkelijke haard is die perfect aansluit bij uw voorkeuren.

 

Artikelnummer: 8d6dc35e506f-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Het openhaardmodel Boley 74 wordt aangeboden als zowel een houthaard als een gashaard. Met zijn aandacht voor subtiele details, gebruik van glas en een stalen mantel, is deze haard een prachtige eyecatcher. De zorgvuldige afwerking en het samenspel van materialen maken deze haard tot een ware visuele blikvanger in iedere ruimte.

 

Het glas van deze haard is verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor er keuzemogelijkheden zijn die perfect passen bij uw persoonlijke voorkeur en interieur. Bovendien biedt de sokkel van de haard een verscheidenheid aan natuursteenopties, wat bijdraagt aan de veelzijdigheid van dit ontwerp. Daarnaast kan de stalen mantel worden gespoten in elke gewenste kleur, waardoor er een breed scala aan mogelijkheden is om de haard aan te passen aan uw specifieke smaak.

 

Of u nu kiest voor de hout- of gashaardvariant, de Boley 74 biedt een harmonieus samenspel van designelementen en aanpasbaarheid, wat resulteert in een haard die niet alleen een lust voor het oog is, maar ook een unieke toevoeging vormt aan de sfeer en uitstraling van uw ruimte.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Merk
  Boley
 • Stijl
  Inbouw