Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Planika Senso Stove

Vanaf 1250,-

Omarm de warmte zonder compromissen – met de Senso Stove wordt elk moment een magische pauze in de tijd, waar comfort en verfijning samenkomen in perfecte harmonie.

Artikelnummer: d757719ed7c2-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Betreed een wereld waar tijdloos comfort naadloos samensmelt met geavanceerde technologie – maak kennis met de Senso Stove van Planika. Deze open haard is niet alleen een bron van warmte; het is een oase van tijdloze luxe en futuristische innovatie.

 

Het kloppende hart van deze revolutionaire ervaring is onze gepatenteerde BEV Technology®. Deze baanbrekende functie herdefinieert de traditionele open haardervaring. Zeg vaarwel tegen de ongemakken van rook, geuren en as – de automatische BEV®-brander van de Senso Stove creëert een ongerepte, betoverende vlam die uw ruimte verandert in een toevluchtsoord van rust.

 

De Senso Stove draait niet alleen om functionaliteit; het is een visueel meesterwerk. Versierd met glasgranulaat en een minutieus vervaardigde houtblokkenbox overstijgt deze open haard eenvoudigweg het nut – het wordt een emotie. Het is een gevoel van ongeëvenaarde gezelligheid dat diep van binnen resoneert, waardoor uw huis een toevluchtsoord wordt waar u met tegenzin afscheid van zult nemen.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  2,5 kW
 • Merk
  Planika
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Bio ethanol