Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Element4 Sky Medium Tunnel Bio

Vanaf 8995,-

De Element4 Sky Medium Tunnel biedt een prachtig vlambeeld en is beschikbaar als bio-ethanolhaard, perfect voor gasloze woningen. Met diverse houtsetopties past deze haard bij verschillende interieurstijlen, zoals zijn kleine en grote varianten.

Artikelnummer: 82161242827b-1-4-2-2-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Sky Medium Tunnel van Element4 is het compactere alternatief van de Sky Large Tunnel, met dezelfde prachtige vlammen. Beschikbaar als gashaard en bio-ethanolhaard, ideaal voor gasloze woningen en aanpasbaar met verschillende houtsetopties.

 

De Element4 Sky bio-ethanolhaard biedt een unieke ervaring met een compleet glazen inbouwunit, een aantrekkelijk vlambeeld en een automatische ontsteker met afstandsbediening. Functionaliteiten omvatten een 5 liter branderinhoud en 3 vuurregelstanden. De Sky-serie omvat diverse bio-ethanolhaarden met dubbele branders, zoals de fronthaard, tunnelhaard of roomdivider, verkrijgbaar in small, medium en large varianten. Deze haarden zijn uitgerust met automatisch vulsysteem, 5 liter opslagtank en kunnen zowel afvoerloos als concentrisch geïnstalleerd worden, zonder geurontwikkeling bij de laatste optie.

 

De Element4 Sky Medium Tunnel Bio is het compacte broertje van de Sky Large Tunnel, biedt een indrukwekkend vlambeeld en is beschikbaar als bio-ethanolhaard, geschikt voor woningen zonder gasaansluiting. Het aanpassingsvermogen met verschillende houtsets maakt deze haard geschikt voor diverse interieurstijlen. De Sky Medium Tunnel Bio haard van Element4, vergelijkbaar met de Sky Small Tunnel en Sky Large Tunnel, is verkrijgbaar in verschillende formaten.

 

Specificaties

 • Vuurzicht
  Tunnel
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,0 kW
 • Merk
  Element4
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Bio Ethanol
 • Interieur
  Staal of zwart glas