Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Element4 Sky Large Roomdivider Bio

Vanaf 11995,-

De Element4 Sky Large Roomdivider is een opvallende toevoeging aan de Sky-serie, beschikbaar als zowel gashaard als bio-ethanolhaard, geschikt voor huizen zonder gasaansluiting. Het ontwerp met volledig glas en keramische houtblokken biedt een prachtig vuurzicht en sfeer, met gemakkelijke bediening via afstandsbediening en diverse vuurstanden.

Artikelnummer: 82161242827b-1-4-2 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Sky Large Roomdivider van Element4 is een recente toevoeging aan de Sky-serie, die in elke woonkamer als een opvallend stuk fungeert. Naast de beschikbaarheid als gashaard, is deze nu ook beschikbaar als bio-ethanolhaard, waardoor het een uitstekende optie is voor huizen zonder gasaansluiting.

 

De haard wordt geleverd met opties voor een standaard of donkere houtset, waardoor deze naadloos past bij diverse interieurstijlen. Het ontwerp kenmerkt zich door volledig glas, waardoor niet alleen een prachtig vuurzicht wordt geboden, maar het ook een opvallend pronkstuk vormt in huis. Met keramische houtblokken en een speels vlambeeld creƫert deze haard een warme sfeer. Het gemak van een automatische ontsteker met afstandsbediening maakt het eenvoudig om het vuur te ontsteken zonder handmatige interventie. Bovendien biedt deze bio-ethanolhaard dezelfde functionaliteiten als een gashaard, inclusief de mogelijkheid om het vuur in 3 standen te regelen en een branderinhoud van 5 liter voor een lange stookduur.

 

De Element4 Sky Large Roomdivider is een waardevolle toevoeging aan elk modern huishouden, zowel voor gasaansluitingen als voor gasloze woningen. Met zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak biedt deze haard niet alleen een opvallend design, maar ook functionele voordelen voor een optimaal vlammenspel en gebruiksgemak.

 

Specificaties

 • Vuurzicht
  Room Divider
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,0 kW
 • Merk
  Element4
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Bio Ethanol
 • Interieur
  Staal of zwart glas