Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Element4 Sky Small Front Bio

Vanaf 6995,-

Element4 introduceert de Sky-serie bio-ethanolhaarden, met indrukwekkend design en dubbele branders voor een prachtig vuurbeeld.

Artikelnummer: 82161242827b-1-4-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Element4 heeft een nieuw assortiment bio-ethanolhaarden gelanceerd, kenmerkend door het prachtige design van de Sky-serie, uitgerust met dubbele branders voor een indrukwekkend vuurbeeld. Deze haarden zijn verkrijgbaar als fronthaard, tunnelhaard of roomdivider, beschikbaar in small, medium of large formaten. Elke variant is voorzien van een automatisch vulsysteem, een ruime 5 liter opslagtank en kan zowel afvoerloos als concentrisch worden geïnstalleerd. Bij de concentrische aansluiting vermijdt men geurontwikkeling en is extra ventilatie overbodig, wat een groot voordeel biedt.

 

De Sky Small Front is de meest compacte variant van de Element4 Sky-serie en behoudt het prachtige vuurbeeld, ondanks de kleinere afmetingen van de haard en ruit. De populaire Element4 Sky is nu ook beschikbaar als bio-ethanolhaard, ideaal voor woningen zonder gasaansluiting. Deze haard biedt de mogelijkheid om aangepast te worden met een standaard houtset of donkere houtset, waardoor het naadloos bij elk interieur past.

 

De Element4 Sky bio-ethanolhaard is een unieke inbouwunit met volledig glas, waardoor je niet alleen geniet van een prachtig vuurzicht, maar ook van een eyecatcher in huis. Het toestel heeft keramische houtblokken en een speels vuur voor een optimale sfeer. Met een automatische ontsteker kan de haard eenvoudig met een afstandsbediening ontstoken worden. De functionaliteiten van de gashaard zijn in de bio-ethanolversie behouden, waaronder de mogelijkheid om het vuur in 3 standen te regelen en een ruime branderinhoud van 5 liter voor een avond vol stookplezier.

 

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,0 kW
 • Merk
  Element4
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Bio Ethanol
 • Interieur
  Staal of zwart glas