Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Exclusieve waterdamphaard in stijlvol interieurdesign

Geniet van een unieke sfeer en prachtige vuureffecten met deze waterdamphaard, geïntegreerd in een maatwerk meubel met luxueus leer van Alphenberg, dimbare spots en een ingebouwde tv, wat zorgt voor functionaliteit en esthetiek in elke ruimte.

Artikelnummer: af3303f852ab-1-3-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Geniet van een unieke sfeer en prachtige vuureffecten met deze waterdamphaard, perfect geïntegreerd in een maatwerk meubel gerealiseerd door de interieurbouwers vanuit Hooijer. Het plateau van de haard is luxueus bekleed met leer van Alphenberg, wat een exclusieve uitstraling toevoegt aan het geheel. Het maatwerk meubel is voorzien van dimbare spots en decoratieve nissen, waarin persoonlijke items tentoongesteld kunnen worden. Bovendien is er een ingebouwde tv in een van de nissen verwerkt, waardoor dit ontwerp functionaliteit en entertainment biedt naast zijn esthetische waarde.

 

Dit innovatieve ontwerp combineert op elegante wijze een waterdamphaard met een verfijnd interieurdesign, wat resulteert in een unieke ambiance. Door water te verdampen, wordt een realistisch vuureffect gecreëerd, terwijl het open vuurzicht zorgt voor een authentieke uitstraling. Deze veelzijdige haard voegt niet alleen warmte en sfeer toe aan de ruimte, maar dient ook als een opvallend stijlvolle blikvanger.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Room Divider
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Merk
  Safretti
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Elektrisch