Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Maatwerk Gashaard met Aanpasbaar Interieur

De Dru Metro 130 XT biedt een veelzijdig interieur met aanpasbare achterwand en branddecoratie, samen met indrukwekkend hoge vlammen voor een warme sfeer, naadloos geïntegreerd in een op maat gemaakt MDF-meubel met ingebouwde tv en moderne gemakken.

Artikelnummer: af3303f852ab-1-3-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

De Dru Metro 130 XT biedt een veelzijdig interieur dat volledig kan worden aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren. Met verschillende opties voor de achterwand en branddecoratie kunt u de uitstraling van de haard perfect afstemmen op de stijl van uw interieur. Het unieke brandersysteem op gas zorgt voor indrukwekkend hoge vlammen die het glasraam van de haard vullen, waardoor een adembenemend vlammenspel ontstaat dat een warme en uitnodigende sfeer creëert in uw woning.

 

Geniet van het beste van beide werelden met deze gashaard, naadloos geïntegreerd in een op maat gemaakt MDF-meubel dat kan worden afgewerkt in elke gewenste kleur. Het meubel is ontworpen met moderne gemakken in gedachten, zoals push-to-open lades zonder zichtbare grepen en een ingebouwde tv boven de haard. Deze tv kan discreet worden verborgen achter twee naadloze schuifdeuren, waardoor u kunt kiezen wanneer u van het vlammenspel of van entertainment wilt genieten.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Merk
  Dru
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Hout