Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Trimline Woody Loft

Vanaf 2540,-

De Trimline Woody Loft houtkachel is ontworpen door Design Studio Wolterinck, wat staat voor staat voor functioneel ontwerp met een luxe uitstraling. Zo past de Woody Loft ook in uw interieur, een pure uitstraling met gebruik van pure materialen.

Artikelnummer: 28fc2782ea7e Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Thermocet Woody Loft houtkachel is ontworpen door Design Studio Wolterinck. Zij ontwerpen interieurs, exterieurs, tuinen, terrassen en producten met een eigen signatuur. De ontwerpen zijn altijd gebaseerd op rust, ritme en symmetrie. Het kleurgebruik is ingetogen en de materialen die worden gebruikt zijn puur. De door Wolterinck ontworpen producten, sluiten feilloos aan bij het merk Wolterinck. Ze hebben passie voor detail, vormgeving en bijzondere materialen. Een product moet niet alleen mooi zijn om naar te kijken maar ook praktisch zijn in het gebruik.

 

En zo past de Woody Loft ook in uw interieur, een pure uitstraling met gebruik van pure materialen. De geribde zijkant geeft de kachel een stoere degelijke uitstraling waarbij de eikenhouten voet juist weer een natuurlijk detail toevoegt aan dit ontwerp. De lange deurgreep heeft een dubbele sluiting zodat de deur op een kiertje kan staan bij het starten van het vuur. Mocht u een kier dichte woning hebben, is de haard rechtstreeks aan te sluiten op verbrandingsluchttoevoer van buiten. De aansluiting op het rookkanaal kan zowel via de boven- als achterzijde.

 

Maar ook het interieur is bijzonder. De verbrandingskamer is gekeurd volgens de “BImSchV Stufe 2” norm. Deze Duitse norm is één van de zwaarste normen in Europa en onderscheid zich van andere normen door het eisen van zeer lage emissiewaarden van stof en CO voor hout gestookte toestellen. De Woody Loft voldoet door deze zeer goede prestaties, ruimschoots aan de eisen die de komende jaren in Europa verplicht zullen worden gesteld. Zo loop je door de aanschaf van een Woody Loft, vooruit op wat komen gaat.

 

De voet van de kachel is ook als een losse accessoire verkrijgbaar. Deze Pedestal kunt naast de haard plaatsen om bijvoorbeeld als extra hout opslag of bijzettafel te gebruiken.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  6,4 kW
 • Merk
  Trimline
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout