Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Skantherm Element 400 3S

Vanaf 5390,-

De »elements 400 3S« biedt een panoramisch vuurzicht aan drie zijden, ideaal voor open ruimtes. Verkrijgbaar met meerdere opbergelementen en opties voor deur- en lade-ontwerpen, waardoor het aanpasbaar is aan verschillende ontwerpvoorkeuren.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De »elements 400 3S« biedt vuurplezier aan drie zijden, waardoor het ideaal is voor het structureren van open ruimtes. Zoals bij de gehele »elements« serie zijn de glazen vlakken in de deur en de stalen zijkanten verwerkt. Met een opslagvolume tot 230 kg kan warmte langdurig worden vastgehouden. Het biedt aansluitmogelijkheden voor externe verbrandingsluchttoevoer en rookgasleidingen aan de boven- en achterkant of zijkant, vanuit een kast boven de verbrandingskamer.

 

Dit apparaat is gecertificeerd voor luchtonafhankelijke werking (DIBt-goedkeuring), waardoor het gezamenlijk kan werken met een gecontroleerd ventilatiesysteem, afhankelijk van het model. Het heeft zijramen aan zowel de rechter- als linkerkant. Het biedt ook de mogelijkheid om een opslagmodule te integreren voor een langere warmteafvoer (optioneel). Bovendien kan een katalysator worden geïntegreerd om de gasuitstoot te verminderen (optioneel). Het apparaat beschikt over een rooster en een aslade.

 

Er zijn optionele elementen beschikbaar, zoals een opbergelement in twee verschillende lengtes (40,0/60,3 cm). Ook biedt het de keuze voor een optionele deur van staal of een lade met stalen of massief eiken front die geïntegreerd kunnen worden.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,0 kW
 • Merk
  Skantherm
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout
 • Materiaal
  Staal