Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Trimline Woody Loft Pellet

Vanaf 3850,-

De Trimline Woody Loft combineert een sierlijk ontwerp met hoogwaardige functionaliteit, waarbij Nederlandse kwaliteit en duurzaamheid centraal staan.

Artikelnummer: 28fc2782ea7e-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Het sierlijke ontwerp van de Trimline Woody Loft, bekend als houtkachel uitvoering, heeft veel lof ontvangen vanwege zijn esthetiek en functionaliteit. De unieke kenmerken van deze haard maken het tot een opvallend element in elke ruimte.

 

De Woody Loft onderscheidt zich door zijn compacte ontwerp, waarbij dik staal en een natuurlijke eikenhouten voet zorgen voor een harmonieuze visuele balans. Een optionele pedestal voegt niet alleen esthetische waarde toe, maar kan ook dienen als tafel, waardoor een sfeervolle combinatie in uw kamer ontstaat. De opslagruimte op de pedestal biedt praktische mogelijkheden, zoals het opbergen van pellets of het plaatsen van decoratieve houtstammen.

 

Deze haard is een 100% Nederlands product, geproduceerd met aandacht voor eerlijke kwaliteit en passie voor duurzaamheid. De gebruikte materialen staan garant voor robuust plezier en jarenlang probleemloos stoken. De Woody Loft maakt gebruik van geavanceerde pellet verbrandingstechniek en levert een vermogen van 6 kW. Met de volledig automatische, Nederlandstalige digitale regeling, inclusief thermostaat en timer-functie, wordt het gebruiksgemak geoptimaliseerd.

 

De kachel wordt gevoed door een continue aanvoer van pellets, waarbij een zeer effectieve, natuurlijke convectieluchtstroom geruisloos zijn werk doet. De mogelijkheid van een buitenlucht aansluiting maakt het installeren van de kachel onafhankelijk van de luchthuishouding in uw woning mogelijk.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  6,0 kW
 • Merk
  Trimline
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout