Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

JØTUL F 305 R B

Vanaf 3590,-

De JØTUL F 305-serie omvat twee modellen met een horizontaal ontwerp voor een snelle warmteoverdracht en een prachtig vuurbeeld. De F 305 B biedt extra opslagruimte voor hout en een ruime deur voor een schitterend zicht op het vuur.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De JØTUL F 305-serie omvat twee modellen die een horizontaal ontwerp benutten voor gemakkelijke positionering van het hout, wat resulteert in een snelle warmteoverdracht naar de kamer. Het optionele hitteschild vermindert de afstand tot brandbare materialen aan de achterzijde, terwijl het ontwerp, gecreëerd in samenwerking met de Noorse ontwerpers Anderssen & Voll, 160 jaar verwarmingsexpertise combineert met tijdloos design. Door de hoogte van de kachel kunt u ook vanuit de woonkamer genieten van het prachtige vuurbeeld van deze kachel.

 

De JØTUL F 305 B biedt een extra opslagruimte voor hout onder de verbrandingskamer. De ruime deur, die de asoplossing omvat, biedt een prachtig uitzicht op het vuur. Voor extra veiligheid kan een set gietijzeren convectiepanelen worden toegevoegd om de afstand tot brandbare materialen te verminderen. Deze kenmerken maken de F 305-serie niet alleen praktisch, maar ook esthetisch aantrekkelijk voor een gezellige en functionele haardervaring.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Open
 • Vermogen
  7,5 kW
 • Merk
  Jøtul
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout