Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Spartherm Saphir

Vanaf 9360,-

De innovatieve Saphir Compact Unit is perfect voor kleine ruimtes. Ontwikkeld voor woningen en appartementen met beperkte ruimte en lage verwarmingseisen, maakt deze indruk met zijn bijzonder geringe diepte. De geplande wandafstand is nul centimeter, waardoor de Saphir direct tegen de wand kan worden geplaatst, zelfs als de wand brandbaar is.

Artikelnummer: 8b6a80c3cf2c-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De innovatieve Saphir Compact Unit is ontworpen om perfect te passen in kleine ruimtes. Het is specifiek ontwikkeld voor huizen en appartementen met beperkte ruimte en lagere verwarmingseisen. Een opvallend kenmerk van dit model is de bijzonder lage diepte, waardoor het ideaal is voor ruimtes waar de beschikbare ruimte beperkt is.

 

Een belangrijk voordeel van de Saphir Compact Unit is de geplande nul centimeter wandafstand. Hierdoor kan de kachel direct tegen de muur worden geplaatst, zelfs als de muur brandbaar is. Dit zorgt voor flexibiliteit bij het plaatsen van de kachel en maakt het mogelijk om de beschikbare ruimte optimaal te benutten.

 

Ondanks zijn compacte formaat biedt de Saphir een indrukwekkend breed vuurpanorama. Dit betekent dat, ondanks de beperkte afmetingen, het vlammenspel goed zichtbaar is en een aangename sfeer in de ruimte creëert.

 

Een ander pluspunt van de Saphir Compact Unit is de duurzaamheid en efficiëntie. De compacte afmetingen zorgen voor een efficiënt gebruik van hout als brandstof, waardoor de kachel een milieuvriendelijke keuze is. De efficiëntie draagt ook bij aan een zuinigere verwarming, wat resulteert in een duurzame en kosteneffectieve oplossing.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,5 kW
 • Merk
  Spartherm
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout