Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Skantherm Elements

Vanaf 3761,-

Vuur is elementair. Het is één van de vier basiskrachtenvan de natuur die de mensen van oudsher fascineert. Het designvan de Elements sluit daarop aan, want hij inspireert met zijneenvoudige en tegelijk geraffineerde, modulaire systeemconstructie.Deze is gebaseerd op drie elementen: de verbrandingskameren boxen in twee verschillende lengtes die in ontelbare variantenmet elkaar gecombineerd kunnen worden.

Artikelnummer: 7143d7fbadfa Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Elements is standaard met een box onder de verbrandingskamer uitgerust. Naar keuze staat deze gesloten of geopend ter beschikking. De oriëntering van de opening kan daarbij vrij gekozen worden. Het aantal boxen onder de verbrandingskamer kan individueel samengesteld worden. Zo bepaalt u zelf de gewenste hoogte van de haardkachel.

 

Boven de verbrandingskamer kunnen er eveneens willekeurig veel boxen geplaatst worden. Deze kunnen naar keuze met de beproefde skantherm thermostone opslagmodule voor een langdurige warmteopslag uitgerust worden. Gelieve in acht te nemen dat het boven de verbrandingskamer niet mogelijk is om hout op te slaan.

 

De Elements-boxen kunnen ook zijdelings van de verbrandingskamer geplaatst worden. Worden de openingen van de boxen naar voren gedraaid, dan ontstaan er riante vakken voor de opslag van hout. In combinatie met gesloten boxen komt u tot indrukwekkende contrasten.

 

De boxen kunnen zowel horizontaal als op de smalle kant geplaatst worden. De lengtes zijn zodanig gekozen, dat de vakken ondanks het grote aantal combinatiemogelijkheden altijd exact met de verbrandingskamer afsluiten en steeds een harmonische eenheid met de haardplaats vormen.

 

Specificaties

 • Vuurzicht
  2-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  9,0 kW
 • Merk
  Skantherm
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout