Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

JØTUL F 305 R LL

Vanaf 3990,-

De JØTUL F 305-serie omvat twee modellen: een horizontaal ontwerp voor eenvoudige houtpositionering en een optie met een hitteschild. Met input van ontwerpers Anderssen & Voll combineert de serie 160 jaar verwarmingsexpertise met tijdloos design.

 

Maattekeningen Jotul F 305

 

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De JØTUL F 305-serie omvat twee modellen die elk kenmerkende voordelen bieden. Het horizontale ontwerp van deze kachels maakt niet alleen een eenvoudige positionering van het hout mogelijk, maar zorgt ook voor een snelle warmteafgifte aan de ruimte. Het optionele hitteschild vermindert de afstand tot brandbare materialen aan de achterzijde, wat extra veiligheid biedt bij installatie.

 

Met de creatieve input van de Noorse ontwerpers Anderssen & Voll is de JØTUL F 305-serie een combinatie van 160 jaar verwarmingsexpertise en tijdloos design. Dankzij de hoogte van de kachel is het mogelijk om vanuit verschillende hoeken, inclusief de woonkamer, te genieten van het prachtige vuurbeeld dat deze kachels bieden.

 

De JØTUL F 305 LL, een model op pootjes, straalt een zachtere en meer klassieke esthetiek uit. Het accent ligt op de presentatie van de vlammen en het interne vuur. Deze kachel biedt intuïtieve bedieningselementen voor de luchttoevoer, waardoor het gebruiksgemak vergroot wordt. Bovendien is de asoplossing gemakkelijk te bereiken via de deur, wat het onderhoud vereenvoudigt en de gebruikerservaring optimaliseert.

Extra informatie

Kleur

Zwart, Wit

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Open
 • Vermogen
  7,5 kW
 • Merk
  Jøtul
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout