Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Skantherm Elements 603 3S

Vanaf 6495,-

De “elements 603 3S” is een ruimteverdeler met een ruim voorraam en twee zijramen, ideaal voor de scheiding van ruimtes.  Gecertificeerd voor luchtonafhankelijke werking, biedt het extra opties zoals opslagmodules en verschillende voorpaneelkeuzes voor de deur of lade, wat flexibiliteit in ontwerp en functionaliteit biedt.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De “elements 603 3S” met zijn royale voorraam en twee zijramen is perfect geschikt als ruimteverdeler. Zoals bij de gehele serie “elements”, zijn de glazen vlakken verwerkt in de deur en de stalen zijkanten. Het biedt aansluitmogelijkheden voor externe verbrandingsluchttoevoer en kan worden aangesloten op een rookgasleiding aan de boven- en achterkant of zijkant, vanuit een kast boven de verbrandingskamer.

 

Dit apparaat is gecertificeerd voor luchtonafhankelijke werking (DIBt-goedkeuring), wat een gezamenlijke werking met een gecontroleerd ventilatiesysteem mogelijk maakt, afhankelijk van het model. Het heeft zijramen aan zowel de rechter- als linkerkant, wat een unieke toevoeging is. Ook biedt het de mogelijkheid om een opslagmodule te integreren voor een langere warmteafvoer (optioneel). Verder beschikt de kachel over een rooster en een aslade.

 

Er zijn optionele elementen beschikbaar, zoals een opbergelement in twee verschillende lengtes (40,0/60,3 cm). Bovendien biedt het de keuze voor een optionele deur van staal of een lade met stalen of massief eiken front die geïntegreerd kunnen worden.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  10,0 kW
 • Merk
  Skantherm
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout
 • Materiaal
  Staal