Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Leenders Hymme

Vanaf 7685,-

De Hymme-haard biedt een visueel aantrekkelijk ontwerp met een weelderige branderkamer en speciale betonkeramiek voor langdurige warmte.

Artikelnummer: fb8feff253bb-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

VUUR CENTRAAL
Een prachtig vol vuur. Dankzij de speciale branderkamer, geeft de Hymme veel vuur. Dit is een haard die je wilt laten zien, die centraal in de ruimte staat. En omdat de Hymme draaibaar is, heb je altijd zicht op het vuur, een prachtig vol vuur.

 

MOOIS DICHTBIJ
Dichtbij valt aan de Hymme veel moois te ontdekken. De bijzonder gevormde mantels, de subtiele radii op alle hoekjes, een bovenkant die net iets terugvalt. We zijn zelf erg enthousiast over beide massieve scharnierstangen. Maar daarvoor moet je eerst de deur openen.

 

ANALOOG VUUR
De branderkamer van de Hymme is van binnen bekleed met speciale betonkeramiek. Het gewelfde schuine schild boven het vuur is van Prisolith en houdt de warmte extra lang vast. De overige beton keramische platen van Prestolith zijn minder traag en snel op bedrijfstemperatuur. Deze technieken zorgen voor een vol vuur, of zoals sommigen zeggen, een analoog vuur.

 

TRAGE WARMTE
Deze Plus stenenset werkt voor de warmte als een soort spaarsysteem: het teveel aan vermogen wordt vast gehouden en later vrijgegeven. Soms heeft u nog 10 uur later heerlijke trage warmte.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  3-10 kW
 • Merk
  Leenders
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout