Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Skantherm Elements 603 2S

Vanaf 6495,-

De “elements 603 2S” biedt een ruim voorraam en optioneel zijraam, perfect voor hoeksituaties in uw woonruimte. Gecertificeerd voor luchtonafhankelijke werking, biedt het extra opties zoals opbergelementen en verschillende frontopties voor de deur of lade, wat flexibiliteit in ontwerp en functionaliteit biedt.

Artikelnummer: c44e503833b6-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De “elements 603 2S”, met zijn ruime voorraam en optioneel zijraam aan de rechter- of linkerkant, is perfect geschikt voor elke hoeksituatie in uw woonruimte. Zoals bij de gehele serie “elements”, zijn de glazen vlakken verwerkt in de deur en de stalen zijkanten. Het biedt aansluitmogelijkheden voor externe verbrandingsluchttoevoer en kan worden aangesloten op een rookgasleiding aan de boven- en achterkant of zijkant, vanuit een kast boven de verbrandingskamer.

 

Dit apparaat is gecertificeerd voor luchtonafhankelijke werking (DIBt-goedkeuring), wat een gezamenlijke werking met een gecontroleerd ventilatiesysteem mogelijk maakt, afhankelijk van het model. Het zijraam aan de rechter- of linkerkant is een optionele toevoeging. Het biedt ook de mogelijkheid om een opslagmodule te integreren voor een langere warmteafvoer (optioneel). Bovendien beschikt de kachel over een rooster en een aslade.

 

Er zijn optionele elementen beschikbaar, waaronder een opbergelement in twee verschillende lengtes (40,0/60,3 cm), evenals de keuze voor een optionele deur van staal of een lade met stalen of massief eiken front die geïntegreerd kunnen worden.

Specificaties

 • Vuurzicht
  2-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  9 kW
 • Merk
  Skantherm
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout
 • Materiaal
  Staal