Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Leenders Sorenne

Vanaf 5336,-

De nieuwste telg van Leenders, de Sorenne!

Artikelnummer: 7e230522657e Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

HERKENBARE LIJNEN

De Sorenne vertegenwoordigt de opsomming van enkele decennia kachels bouwen. In het ontwerp herken je de lijnen van de HL1 uit 1979.

Voor de techniek hebben we de krenten uit de pap gehaald bij de producten die we al jaren kennen. Beproefde verbrandingstechniek in een oerdegelijke constructie, dat is de Sorenne.

DRAAIBAAR VUUR

De Sorenne is optioneel ook draaibaar. Deze functie is zo geconstrueerd dat de luchtschuif altijd aan de voorzijde zit. Ideaal als de Sorenne vrij in een ruimte staat.

De draaicirkel is tijdens installatie in te stellen op 120° of 360°.

EINDPUNT VUUR

Iedere keer als we een nieuwe haard ontwerpen, nemen we het vuur als uitgangspunt en soms vormt datzelfde vuur tevens het eindpunt.

Beide is gelukt bij de Sorenne. De constructie heeft zich gevormd rondom een wensvuur, maar zodra dat vuur ontstoken wordt lijkt de Sorenne zich te verbergen.

TRAGE WARMTE

De Sorenne kan optioneel worden uitgerust met twee flinke Plus stenen van Prisolith. Ze komen in de holle ruimte boven het vuur. Als je de deur opendoet, kun je ze goed zien.

Deze Plus stenenset werkt voor de warmte als een soort spaarsysteem: het teveel aan vermogen wordt vast gehouden en later vrijgegeven. Soms heeft u nog 8 uur later heerlijke trage warmte.

 

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  gesloten,open
 • Vermogen
  2,5-10 kW
 • Merk
  Leenders
 • Stijl
  Vrijstaand