Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Nordic Fire Cottage Speksteen

Vanaf 3970,-

De Cottage Speksteen biedt een perfecte combinatie van modern design en nostalgische charme, met een hoog rendement en een efficiënte verbranding voor een gezellige en duurzame warmtebron.

Artikelnummer: af3303f852ab-1-3-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Cottage Speksteen, een moderne houtkachel met een nostalgisch tintje, is ontworpen voor veelzijdigheid en esthetiek. Dankzij zijn gezellige uitstraling en compacte formaat past deze kachel perfect in elke omgeving. Het hoogwaardige binnenwerk zorgt voor een prachtig vlammenspel en een hoog rendement, waardoor u kunt genieten van zowel de warmte als de sfeer die de Cottage biedt. Bovendien is de Cottage voorzien van een hitteschild, waardoor de kachel veilig dicht bij de muur geplaatst kan worden, zonder risico op oververhitting.

 

De moderne houtkachels van Nordic Fire zijn aan de binnenzijde bekleed met vermiculite, een hittebestendig materiaal dat de warmte efficiënt reflecteert. Hierdoor wordt de verbranding gestimuleerd om op een hogere temperatuur plaats te vinden, wat resulteert in een optimaler rendement van de kachel. Deze eigenschap draagt bij aan een schonere en efficiëntere verbranding, wat gunstig is voor zowel het milieu als uw portemonnee.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  9 kW
 • Merk
  Nordic Fire
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout