Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Reny Noest

Vanaf 2775,-

De vrijstaande houtkachel NOEST combineert een stoere uitstraling met tijdloos design. Het opvallende ontwerp, gekenmerkt door strakke lijnen en industriële accenten, wordt versterkt door de naar buiten gevouwen plaatnaden en zichtbare bouten en moeren. De hardhouten merbau knoppen voegen een toegankelijk element toe aan de kachel en vormen een fraaie tegenhanger voor het diepe, warme zwart van het plaatmateriaal.

 

Artikelnummer: b53b3a3d6ab9-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

NOEST, een opvallende vrijstaande houtkachel, is een samensmelting van stoerheid en tijdloos design. Dit unieke model onderscheidt zich door strakke lijnen en industriële accenten, waardoor het een ware blikvanger is in iedere ruimte.

 

Het ontwerp van NOEST kenmerkt zich door subtiel vakmanschap, waarbij het plaatmateriaal op de verbindingsnaden naar buiten is gevouwen, en alle bouten en moeren bewust zichtbaar zijn gelaten. Deze keuze draagt bij aan het robuuste en industriële karakter van de kachel.

 

De hardhouten merbau knoppen op NOEST voegen niet alleen een esthetisch element toe, maar maken de kachel ook toegankelijker. De warme, donkere tint van het plaatmateriaal contrasteert prachtig met het natuurlijke karakter van het hardhout, waardoor een uitgebalanceerde en aantrekkelijke uitstraling ontstaat.

 

Een ambachtelijk gegraveerd messing embleem op de kachel draagt bij aan de unieke identiteit van NOEST en staat symbool voor de samenwerking met Atelier René Knip. Deze symbolische gravure benadrukt het vakmanschap en de aandacht voor detail die in het ontwerp zijn verwerkt.

 

NOEST is niet zomaar een houtkachel; het is een kunstzinnig statement met een tijdloos karakter dat niet alleen warmte brengt, maar ook een visueel spektakel vormt in elke omgeving.

Extra informatie

Model

Noest L, Noest XL

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Open
 • Vermogen
  8-9 kW
 • Merk
  Reny
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout