Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Morsø 7110

Vanaf 2595,-

De Morsø 7110, een gietijzeren kachel, combineert een groot glazen venster en een effectief airwash systeem voor een helder zicht op het vuur. Het ontwerp mengt Scandinavische eenvoud met Amerikaanse elementen. Functionaliteiten omvatten stralings- en convectiewarmte, voorverwarmings- en naverbrandingssystemen, een handige aslade en een afneembare handgreep voor gebruiksgemak en esthetiek.

Artikelnummer: 18ead4c77c3f-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Morsø 7110, onderdeel van de reeks gietijzeren kachels van Morsø, onderscheidt zich door zijn royale glazen ruit en het doeltreffende airwash systeem. Deze kenmerken zijn speciaal ontworpen om het glas helder en vrij van roet te houden, waardoor een ongehinderd zicht op het vlammende vuur gegarandeerd is.

 

Wat de 7110 zo opvallend maakt, is zijn ontwerp dat Scandinavische eenvoud combineert met subtiele Amerikaanse invloeden. De strakke lijnen en scherpe randen worden naadloos vermengd met klassieke Amerikaanse elementen, zoals het horizontale ontwerp en de verschillende profielen die de bovenzijde van de kachel verfraaien.

 

De functionaliteit van de Morsø 7110 strekt zich uit tot zijn vermogen om warmte te verspreiden door zowel stralingswarmte als convectiewarmte te leveren. Hierbij wordt de warmte gelijkmatig verspreid door de ruimte, wat resulteert in een comfortabele en gezellige omgeving.

 

Deze kachel is ontwikkeld met extra functies om zijn prestaties te verbeteren. Zo beschikt de 7110 over een voorverwarmingssysteem voor de secundaire luchttoevoer, waardoor een efficiënte verbranding wordt bevorderd. Daarnaast bevat hij een handige aslade, wat het reinigen en onderhouden van de kachel vereenvoudigt.

 

Een ander opvallend aspect van de 7110 is het naverbrandingssysteem dat zorgt voor een grondigere verbranding van de brandstof, wat resulteert in een schonere uitstoot en een hogere efficiëntie van de kachel.

 

Bovendien is de kachel uitgerust met een afneembare handgreep, wat niet alleen handig is voor het gebruiksgemak maar ook voor de esthetiek, aangezien dit een strakke uitstraling geeft wanneer de handgreep niet in gebruik is.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  5,4 kW
 • Merk
  Morsø
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout