Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Nordic Fire Lodge

Vanaf 2985,-

Met zijn nostalgische uitstraling en moderne functionaliteit is de Lodge houtkachel een veelzijdige en efficiënte toevoeging aan elk interieur.

Artikelnummer: af3303f852ab-1-3-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Lodge, een moderne houtkachel met een vleugje nostalgie, wordt gekenmerkt door zijn robuuste uitstraling en dubbele deur, die een authentiek tintje toevoegt aan uw interieur. Dankzij zijn gezellige uiterlijk en ideale afmetingen kan deze kachel moeiteloos in elke ruimte worden geplaatst. Het hoogwaardige binnenwerk zorgt voor een prachtig vlammenspel en een hoog rendement, terwijl de glazen ruit dankzij de optimale verbranding langdurig schoon blijft. Bovendien is de Lodge voorzien van een hitteschild, waardoor de kachel veilig dicht bij de muur kan worden geplaatst zonder risico op oververhitting.

 

De moderne houtkachels van tegenwoordig zijn aan de binnenzijde bekleed met vermiculite, een hittebestendig materiaal dat de warmte efficiënt reflecteert. Dit resulteert in een verbranding op hogere temperaturen, wat het rendement van de kachel ten goede komt. De Lodge biedt dus niet alleen een gezellige sfeer, maar ook een efficiënte en duurzame verwarmingsoplossing voor uw huis.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  9 kW
 • Merk
  Nordic Fire
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout