Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Reny Retro

Vanaf 1650,-

De vrijstaande houtkachel RETRO kenmerkt zich door een robuust ontwerp met kolommen op de hoeken en een praktisch vloerplateau voor houtopslag. Het tijdloze design combineert strakke lijnen en vlakken, met opvallende roestvaststalen handgrepen als accent. Een optionele spekstenen bovenplaat voegt niet alleen stijl toe, maar zorgt ook voor een langdurige en behaaglijke warmte, dankzij de accumulerende eigenschappen van speksteen.

 

Artikelnummer: b53b3a3d6ab9-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

RETRO, een vrijstaande houtkachel met een robuust karakter, vormt een tijdloos middelpunt in iedere ruimte. Het ontwerp van de kachel wordt gekenmerkt door kolommen op de hoeken en een praktisch vloerplateau dat dient als functionele houtopslag.

 

Het tijdloze karakter van RETRO komt tot uiting in de combinatie van strakke lijnen en vlakken, waardoor het een esthetisch aantrekkelijke toevoeging is aan diverse interieurstijlen. De aanwezigheid van twee grote roestvaststalen (rvs) handgrepen fungeert als opvallend accent, waardoor de kachel niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk is.

 

RETRO biedt de mogelijkheid tot personalisatie met een optionele spekstenen bovenplaat. Deze toevoeging gaat verder dan louter esthetiek; speksteen staat bekend om zijn vermogen om warmte op te slaan en geleidelijk af te geven. Dit betekent dat de kachel nog uren na gebruik een behaaglijke warmte uitstraalt, wat zorgt voor extra comfort in de ruimte.

 

Door zijn compacte afmetingen is RETRO bijzonder geschikt voor plaatsing onder een voorzetschouw, waardoor het een veelzijdige keuze is voor diverse woonomgevingen. RETRO belichaamt niet alleen functionaliteit en design, maar biedt ook een warme en sfeervolle aanvulling op elke ruimte waarin het wordt geplaatst.

Extra informatie

Model

Retro L, Retro XL, Retro XXL

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Open
 • Vermogen
  7-9 kW
 • Merk
  Reny
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout