Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

JØTUL F 500 ECO SE

Vanaf 3560,-

De Jøtul F 500 is een imposante houtkachel met klassieke uitstraling, verkrijgbaar met een klassieke deur met spijlen of een volglas deur in diverse afwerkingen. Dankzij zowel een grote frontdeur als een handige zijdeur voor bijvullen en een toegankelijke aslade biedt deze kachel zowel functionaliteit als stijl.

 

Manual Jotul F 500 ECO_SE

 

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Jøtul F 500 is een indrukwekkende houtkachel die niet alleen een efficiënte warmtebron is, maar ook een esthetische aanwinst voor elk interieur. Met zijn imposante formaat en klassieke uitstraling is deze kachel een ware blikvanger in elke ruimte. Wat betreft de deurconfiguratie biedt de Jøtul F 500 twee verschillende opties: een klassieke deur met gotische spijlen of een moderne volglas deur. De volglas variant is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, waaronder zwart gespoten of verschillende geëmailleerde afwerkingen. Het wegblijven van spijlen in de volglas deur biedt een onbelemmerd zicht op het vurige schouwspel, waardoor je optimaal van het vlammenspel kunt genieten.

 

De Jøtul F 500 is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook praktisch in gebruik. Met zowel een grote frontdeur als een zijdeur is het eenvoudig om hout bij te vullen, wat zorgt voor een continue en langdurige warmteafgifte. Deze functionaliteit maakt de kachel uitermate geschikt voor dagelijks gebruik, waarbij het toevoegen van hout een moeiteloze taak wordt. Bovendien is het reinigen van de kachel vereenvoudigd dankzij de toegankelijke aslade, die gemakkelijk te bereiken is via een aparte asdeur onderaan de kachel.

 

De combinatie van functionaliteit en elegantie maakt de Jøtul F 500 een ideale keuze voor huishoudens die op zoek zijn naar zowel warmte als stijl. Of het nu gaat om het verwarmen van een gezellige woonkamer of het creëren van een sfeervolle ambiance tijdens koude winteravonden, deze houtkachel biedt een perfecte balans tussen vorm en functie. Met zijn doordachte ontwerp en veelzijdigheid in uitvoeringen is de Jøtul F 500 een betrouwbare metgezel voor degenen die op zoek zijn naar kwaliteit en comfort in hun verwarmingsoplossingen.

Extra informatie

Kleur

Zwart, Blauwzwart, Ivoorwit

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Open
 • Vermogen
  8,8 kW
 • Merk
  Jøtul
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout
 • Kleuren
  Zwart, blauwzwart, ivoorwit