Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Skantherm Merano XL

Vanaf 4450,-

De Merano XL plaatst het vuur op een comfortabele hoogte, met meer dan 100 kg warmtestenen(optioneel) geniet u ook vele uren na het doven van de vlammen van de nog opgeslagen aangename warmte.

Artikelnummer: c44e503833b6 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Puur moderne staallook of in combinatie met massieve stenen bekleding voor langdurige warmteopslag, beide zijn mogelijk met de »merano xl«. De verhoogde verbrandingskamer van deze kachel maakt het indrukwekkende vlammenspel bijzonder effectief en biedt praktisch gemak met een harmonieus geïntegreerde deur voor houtopslag. Beschikbaar in klassieke stalen uitvoering en als speksteenuitvoering.

 

De »merano xl« is ideaal voor kleinere en middelgrote kamers, met aansluitmogelijkheid voor externe verbrandingsluchttoevoer en met opties als wand- en hoekmodel. Bovendien heeft deze kachel een koele deurgreep tijdens gebruik en maakt gebruik van moderne tertiaire luchttechnologie.

 

Gecertificeerd voor luchtonafhankelijke werking (DIBt-goedkeuring), waardoor gezamenlijke werking met een gecontroleerd ventilatiesysteem mogelijk is (afhankelijk van het model). Bovendien vereist het slechts 10 cm veiligheidsafstand tot een brandbare muur achter de oven, of 15 cm voor de geïntegreerde opbergmodule. Een opbergmodule met ca. 100 kg opslagmassa is verkrijgbaar als optionele toevoeging.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Merk
  Skantherm
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Materiaal
  Staal