Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Skantherm ELEMENTS 400 FRONT

Vanaf 4695,-

Elements 400 Front zet door zijn markant rechtlijnigdesign het vuur perfect in scène. Met een opslagvolume van maximaal230 kg kan ook hier de warmte langdurig opgeslagen worden.

Artikelnummer: 72da7fd6d130 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De »elements 400 Front« presenteert het vuur op een opvallend lineaire wijze dankzij zijn kenmerkende design. Het slanke silhouet maakt het geschikt voor kleine of middelgrote woonruimtes en biedt een bijzonder comfortabele vuurervaring door het grote kijkvenster. Met de mogelijkheid voor een optioneel geïntegreerd opslagvolume tot 230 kg kan warmte langdurig worden vastgehouden.

 

Het heeft aansluitmogelijkheden voor externe verbrandingsluchttoevoer en biedt diverse opties voor rookgasleidingaansluitingen aan de boven- en achterkant of zijkant, afhankelijk van de installatieomstandigheden (vanuit een kast boven de verbrandingskamer).

 

Deze kachel is gecertificeerd voor luchtonafhankelijke werking, wat betekent dat het gezamenlijk kan werken met een gecontroleerd ventilatiesysteem, afhankelijk van het model. Ook kan een opslagmodule optioneel worden geïntegreerd voor een langere warmteafvoer. Het biedt verschillende opbergelementen in twee lengtes (40,0/60,3 cm). Verder zijn er optionele deur- en ladeontwerpen beschikbaar, zoals van staal of met een stalen of massief eiken front die kunnen worden geïntegreerd.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  6,0 kW
 • Merk
  Skantherm
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout