Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

JØTUL F 174 ZENSORIC

Vanaf 4690,-

Deze vrijstaande open haard combineert elegantie met functionaliteit, dankzij het eigentijdse design en de automatische luchtregeling voor minimale emissies en maximale warmte.

Artikelnummer: b3ba8f1bee12-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Deze vrijstaande open haard is niet alleen een aanwinst voor elk huis vanwege zijn eigentijdse design, maar biedt ook een scala aan praktische voordelen. Met een grote gebogen glazen deur geniet u van een onbelemmerd zicht op het vlammenspel, waardoor de haard een centraal punt wordt in uw interieur.

 

Automatische luchtregeling van Zensoric

Deze houtkachel is uitgerust met geavanceerde technologie voor automatische luchtregeling, wat resulteert in minimale emissies en maximale warmte-efficiëntie. Dankzij het Zensoric-systeem kunt u genieten van een comfortabele en milieuvriendelijke verwarmingservaring zonder voortdurend de luchttoevoer te hoeven aanpassen.

 

Elegant design en gebruiksgemak

Naast zijn indrukwekkende prestaties is deze vrijstaande open haard ook een esthetische aanwinst voor elke ruimte. Het elegante design past moeiteloos in verschillende interieurstijlen, terwijl de hoogwaardige materialen zorgen voor duurzame prestaties op lange termijn.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  5,0 kW
 • Merk
  Jøtul
 • Stijl
  Vrijstaand